Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("POISSON FUME")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 235

  • Page / 10
Export

Selection :

  • and

DETERMINATION OF SODIUM CHLORIDE IN SMOKED FISH BY USE OF A SODIUM ION ELECTRODE = DOSAGE PAR EMPLOI D'UNE ELECTRODE A ION SODIUM, DU CHLORURE DE SODIUM DANS LE POISSON FUMEMCNERNEY FG.1974; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO 5; PP. 1159-1160; BIBL. 6REF.Article

UTILISATION DE L'EAU DE MER DANS LA PRODUCTION DE POISSONS FUMES ET MARINESEGOROVA NI.1974; RYB. KHOZ.; S.S.S.R.; DA. 1974; NO 12; PP. 52-54Article

LE POISSON FUME ET SECHE AU MALIHAMMADOUN SOW.1975; ; S.L.; DA. 1975; PP. 1-92; BIBL. 2P.1/2; (THESE DOCT. VET.; PARIS XII)Thesis

AN EXPERIMENTAL FISH DRYING AND SMOKING PLANT ON VOLTA LAKE, GHANA: DESIGN, CONSTRUCTION AND ECONOMIC CONSIDERATIONS = USINE PILOTE DE SECHAGE ET FUMAGE DU POISSON SUR LE LAC VOLTA, AU GHANA: CONCEPTION, CONSTRUCTION ET ASPECTS ECONOMIQUESWATANABE K.1975; TROP. SCI.; G.B.; DA. 1975; VOL. 17; NO 2; PP. 75-93; ABS. FR. ESP.; BIBL. 16 REF.Article

OSSERVAZIONI SULLA FABBRICAZIONE DI FILETTI DI SALMONE AFFUMICATI = OBSERVATIONS SUR LA FABRICATION DE FILETS DE SAUMON FUMESD'AUBERT S; CATTANEO P.1974; ARCH. VETER. ITAL.; ITAL.; DA. 1974; VOL. 25; NO 5-6; PP. 161-164; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 3 REF.Article

PRELIMINARY OBSERVATIONS ON THE POPULATION INFECTION OF ADULT FISH MITE, LARDOGLYPHUS KONOI (ACARINE) IN RELATION TO THE CHEMICAL COMPOSITION OF THE CURED FISHERY PRODUCTS = OBSERVATIONS PRELIMINAIRES SUR L'INFESTATION PAR UNE POPULATION DE L.K. (ACARIENS) ADULTES EN RELATION AVEC LA COMPOSITION CHIMIQUE DES PRODUITS DE LA PECHE FUMESVIJAYAMBIKA V; JOHN PA.1975; SCI. AND CULT.; INDIA; DA. 1975; VOL. 41; NO 2; PP. 76-78; BIBL. 6 REF.Article

SALTING DRYING AND SMOKING OF TILAPIA FROM VOLTA LAKE, GHANA = SALAGE, SECHAGE ET FUMAGE DE T. DU LAC VOLTA, GHANAWATANABE K.1975; BULL. JAP. SOC. SCI. FISH.; JAP.; DA. 1975; VOL. 41; NO 12; PP. 1305-1317; BIBL. 9 REF.Article

EINE NEUE SPROTTENSPITTMASCHINE UND IHRE EINSATZMOEGLICHKEITEN = UNE NOUVELLE MACHINE A EMBROCHER LES SPRATS ET SES POSSIBILITES D'UTILISATIONNEUKAM C; GERULL K.1974; SEEWIRTSCHAFT; DTSCH.; DA. 1974; VOL. 6; NO 10; PP. 620-621Article

ESTUDOS EXPERIMENTAIS SOBRE DEFUMACAO DE PESCADO DE AGUA DOCE DOS ACUDES DE NORDESTE. = ETUDE EXPERIMENTALE DU FUMAGE DU POISSON D'EAU DOUCE DES RETENUES DU NORD EST DU BRESILVALDO J; FREITAS F; JARBAS J et al.1976; CENTRE TECH. FOREST. TROP., NOTES DOCUM. PECHE PISCIC.; FR.; DA. 1976; NO 13; PP. 48-67; ABS. ANGL.; BIBL. 2 P.Article

BEOBACHTUNGEN UND UNTERSUCHUNGEN ZUM PROBLEM VON KONSISTENZMAENGELN BEI GERAEUCHERTEM SCHWARZEN HEILBUTT (REINHARDTIUS HIPPOGLOSSOIDES) = OBSERVATIONS ET RECHERCHES SUR LE PROBLEME DES DEFAUTS DE CONSISTANCE DANS LE FLETAN NOIR (R.H.) FUMEPRIEBE K; REICHSTEIN K.1975; ARCH. LEBENSMITTEL-HYG.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 26; NO 4; PP. 121-128; ABS. ANGL.; BIBL. 11REF.Article

LE HARENG FUMEDIERS H.1974; ; S.L.; DA. 1974; PP. 1-89; BIBL. 3 P. 1/2; (THESE DOCT. VET.; PARIS XII)Thesis

LES SUBSTANCES PHENOLIQUES DES CONSERVES DE POISSON FUME A L'HUILE, PREPAREES SELON DIVERS PROCEDESRODINA TG; KOTLYAR VI.1976; IZVEST. VYSSH. UCHEBN. ZAVED., PISHCH. TEKHNOL.; S.S.S.R.; DA. 1976; VOL. 3; NO 112; PP. 43-46; BIBL. 7 REF.Article

N-NITROSODIMETHYLAMINE IN COLD-SMOKED SABLEFISH = N-NITROSODIMETHYLAMINE DANS ANOPOPLOMA FIMBRIA FUME A FROIDGADBOIS DF; RAVEST EM; LUNDSTROM RC et al.1975; J. AGRIC. FOOD CHEM.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 23; NO 4; PP. 665-668; BIBL. 8REF.Article

ASPECT ORGANOLEPTIQUE ET TAUX EN 3,4 BENZOPYRENE DU POISSON FUME COMMERCIALISE A MAROUA (NORD-CAMEROUN).THYS E; HARDOUIN J.1983; ANNALES DE LA SOCIETE BELGE DE MEDECINE TROPICALE; ISSN 0365-6527; BEL; DA. 1983; VOL. 63; NO 1; PP. 69-72; ABS. DUT/ENG; BIBL. 9 REF.; 2 TABL.Article

DAS RAEUCHERN VON SUESSWASSERFISCHEN = LE FUMAGE DES POISSONS D'EAU DOUCESCHROEDER H.1979; Z. BINNENFISCHEREI D.D.R.; DDR; DA. 1979; VOL. 26; NO 2; PP. 41-45Article

TECHNOLOGIE DU FUMAGE. APPLICATION AU SAUMONNICOLLE JP.1979; SCI. PECHE; FRA; DA. 1979; NO 290; PP. 1-13; BIBL. 6 REF.Article

DOSAGE DU 3,4-BENZOPYRENE DANS LES PRODUITS DE VIANDE ET DE POISSONS FUMES. II. DOSAGE QUANTITATIF DU 3,4-BENZOPYRENE DANS LES POISSONS FUMES.LENGES J; LUKS D; VO THI NB et al.1976; REV. FERMENT. INDUSTR. ALIMENT.; BELG.; DA. 1976; VOL. 31; NO 1; PP. 20-22; ABS. NEERL.; BIBL. 6 REF.Article

COMPARAISON DE LA COMPOSITION DU "KUSAYA" DES ILES NIIJIMA ET OSHIMAFUJII T.1977; BULL. JAP. SOC. SCI. FISH.; JAP.; DA. 1977; VOL. 43; NO 5; PP. 517-521; ABS. ANGL.; BIBL. 11 REF.Article

AEROBIC MICROBIAL FLORA OF SMOKED SALMON = FLORE MICROBIENNE AEROBIE DU SAUMON FUMELEE JS; PFEIFER DK.1973; J. MILK FOOD TECHNOL.; U.S.A.; DA. 1973; VOL. 46; NO 3; PP. 143-145; BIBL. 10REF.Serial Issue

METHODES ACTUELLES DE PREPARATION DU POISSON FUME EN FRANCE.COSNARD M.1976; REV. FR. DIET.; FR.; DA. 1976; VOL. 20; NO 78; PP. 51-60Article

ESSAIS DE FUMAGE DE POISSON AU MAROC.BOUAYAD.1977; R. MAROC, DEVELOP. PECHE MARIT., TRAV. DOCUM.; MAROC.; DA. 1977; NO 20; PP. 1-33; H.T. 2; BIBL. 1 P.Serial Issue

EFFECT OF SMOKEHOUSE TEMPERATURE, HUMIDITY AND AIR FLOW ON SMOKE PENETRATION INTO FISH MUSCLE = EFFET DE TEMPERATURE, HUMIDITE ET CIRCULATION D'AIR DANS LE FUMOIR SUR LA PENETRATION DE LA FUMEE DANS LE MUSCLE DE POISSONCHAN WS; TOLEDO RT; DENG J et al.1975; J. FOOD SCI.; U.S.A.; DA. 1975; VOL. 40; NO 2; PP. 240-243; BIBL. 10REF.Article

CHANGES IN THE OXIDATION-REDUCTION POTENTIAL (EH) OF SMOKED AND SALTED FISH DURING STORAGEHUSS HH; LARSEN A.1980; SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; CHE; DA. 1980; VOL. 13; NO 1; PP. 40-43; BIBL. 10 REF.Article

ESSAIS DE FUMAGE SUR LA SARDINE, LE MAQUEREAU ET LE MERLUBOUAYAD MOHAMED.1979; BULL. INST. PECHES MARIT.; MAR; DA. 1979; NO 24; PP. 63-81; ABS. ENG/SPA; BIBL. 9 REF.Article

3,4-BENZPYREN-GEHALTE IN GERAEUCHERTEN FISCHEN. = TENEUR EN BENZO-3,4 PYRENE DANS DES POISSONS FUMESSTEINIG J; MEYER V.1976; SCI.+TECHNOL. ALIMENT.; SUISSE; DA. 1976; VOL. 9; NO 4; PP. 215-217; ABS. ANGL.; BIBL. 10 REF.Article

  • Page / 10